Здраве
петък, 22 септември 2017 г.
Dried apricots in a bowl

Защо трябва да внимаваме при консумацията на сушени кайсии

14.08.2017 13:56 0
   

Ако сте склонни към алергия, имайте предвид, че сушените кайсии са обикновено третирани със сул­фити. Обработката е с цел убиване на микроорганизми, удължаване на трайността и запазване на яркия им цвят.

Това би могло да причини пристъпи на задух, затруднено дишане или гадене при по-чувствителни към сярата индивиди. Особено внимателни трябва да бъдат страдащите от астма и бременните жени

Въпреки безспорните си качества кайсиите не се препоръчват при диабетици и болни от язва, при повишена функция на щито­видната жлеза и чернодробни заболявания./news359

Париж/Франция

Ключови думи:

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори





Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео