България
петък, 22 септември 2017 г.
Бойко Борисов  Нещата в България се случват по най-добрия начин

Бойко Борисов: Нещата в България се случват по най-добрия начин

17.08.2017 20:34 0
   

На колегите от опозицията им е много трудно да приемат фактите, но нещата в България се случват и то по най-добрия начин”. Това каза премиерът Бойко Борисов при проверка на изграждането на Транзитен газопровод за Турция в участъка „Лозенец“ – „Недялско“, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Правителства, премиери, президенти ходеха в Азербайджан, 2-3 млрд. газ договориха, но той не върви по въздуха, този газ трябва да дойде по тръбата, разбирате колко е било бутафорно всичко. Договорихме толкова млрд. газ, но по какво ще дойде, това ще видим по-късно“, припомни премиерът.

„Трудно им е на опозицията, много им се иска да се разклати държавата. Само за последните 2 месеца приходните агенции стопиха тези 100 млн. лв., които бяха събрали по-малко. Само от морето имаме 100 млн. лв. повече приходи от данъци“, заяви той и продължи с статистиката: „Безработицата слезе на на 6%, БВП расте най-бързо в Европа, на 3,6-3,8%. Бюджетът ни е на излишък, нямаме дефицит, имаме най-нисък външен дълг. 0 инфлация, 15 млрд. лева в оборот потребление“, обясни Борисов./news359

София/България

 


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори





Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео