Гласът на обществото
петък, 22 септември 2017 г.
Симеонов 4 заведения на Южния плаж на Слънчев бряг тероризират целия залив

Симеонов: 4 заведения на Южния плаж на Слънчев бряг тероризират целия залив

17.08.2017 20:31 0
   

“Появата ми по заведенията не е средство за повишаване на адреналина в почивните дни, а защото има наложени рецидивисти, спрямо които институциите не могат да приложат крайна мярка и да постигнат ефект”. Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов по повод проверката на шумните заведения в Слънчев бряг.

Този бар „Оксижен” на Божо Кравата… 3 пъти им прибирахме уредбите, снощи пак трябваше да им ги приберем, и те продължават да работят и да тероризират хората”, заяви вицепремиерът.

„Във всеки един град има един самозван собственик, който не спазва закона. 4 заведения на Южния плаж на Слънчев бряг тероризират целия залив. Те са от групата на недосегаемите и смятат, че всичко им е позволено”, каза още Симеонов.

„Десетилетия институциите не са получавали необходимата подкрепа. С появата си на проверките исках да докажа, че когато държавата и общината са на една позиция, няма как нарушителите да се противопоставят на проверяващите органи”, каза Симеонов пред Нова телевизия. Едва ли премиерът ще помогне на протестиращите в курорта. Няма как нито Борисов да спре Симеонов, нито Симеонов да спре Борисов, когато си вършат работата, спазвайки законите. Симеонов нито дърпа шалтери, нито е виждал диджея, който разправя, че съм го тероризирал”, добави Симеонов във връзка с  вчерашния протест на служители в Слънчев бряг.

„Следващия сезон нещата ще са коренно различни”, обеща Валери Симеонов./news359

София/България

 

 


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео