Бизнес
понеделник, 24 септември 2018 г.
linkedin

Социална мрежа LinkedIn добавя видео опция в своето приложение

21.08.2017 11:21 0
   

Социална мрежа LinkedIn добавя видео опция в своето приложение.Ако ъпдейтнете приложението, ще видите нова иконка до полето за статус. Натиснете малката икона, изобразяваща камера, и ще можете да запишете и споделите клип с дължина до 10 минути.

Всички услуги интегрират видео, така че защо и LinkedIn да не го направи? Е, проблемът е, че LinkedIn не е коя да е компания (като под това се има предвид, че не е Facebook или Twitter). Хората не влизат в LinkedIn, за да си губят времето, да гледат снимки и видеа на приятели. Потребителите влизат в услугата, за да си обновят профила, да приемат „приятелства“ и да разглеждат профили на настоящи и бивши колеги. След това излизат и забравят за нея, докато не получат известие или имейл отново.

Разбира се, има сценарии, в които всичко това би проработило. LinkedIn смята, че видеото трябва да се споделя, за да се споделят „начини за увеличаване на продуктивността, да се излъчват конференции“ и други.

Всъщност видеото може да се ползва за набиране на персонал. Компаниите биха могли да ви дават възможност да разгледате офиса им. Това е нещо, от което хората биха се интересували, особено когато става за дума за голяма компания, като разходка из Apple например./news359

Ню Йорк/САЩ

Ключови думи:

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео