България
четвъртък, 20 септември 2018 г.
download

Джамбазки: Хората, които протестираха нямат профила на съвестен гражданин

24.08.2017 11:45 0
   

“Двадесет години никой не е постигнал нещо подобно, като това на Валери Симеонов. Хората, които протестираха нямат профила на съвестен гражданин и данъкоплатец. Със сигурност ще се разбере с Ангелкова”, коментира Ангел Джамбазки.

“Общините са били притиснати, за да бъдат позволени подобни своеволия. Този човек отделя от свободното си време, за да се погрижи за шума”, допълни той.

Палачи от “Ислямска държава” са преминавали през България, съобщи изненадващо евродепутатът Ангел Джамбазки, като е категоричен, че това е ставало през циганските махали, които са използвани като канали от трафикантите.

“Циганските гета са изключително тежка язва, която се защитава от фалшивите хуманитарни организации, които работят против обществения интерес. Обществото и държавата трябва постоянно да поддържат територията на града, защото ако нещо се занемари – там започват да се изграждат гета”, каза в заключение Джамбазки./News359

 

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео