Гласът на обществото
четвъртък, 20 септември 2018 г.
980x551_1502970998

Цялостното движение на Орлов мост ще бъде възстановено на 27 август

25.08.2017 10:36 0
   

Цялостното движение ще на кръстовището Орлов мост, между булевардите „Цариградско шосе“ и „Евлоги и Христо Георгиеви“, ще бъде възстановено на 27 август, неделя.

Приключи полагането на последния износващ пласт асфалт по пътните платна на бул. „Цариградско шосе“ от страната на езерото „Ариана“ в посока хотел Плиска, както и в участъка по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между Орлов мост и ул. „Гурко“.

Според технологичните изисквания на работа е необходимо изтичането на 48 часа след полагането на последния износващ пласт асфалт, след което движението ще бъде пуснато. В неделя, 27 август, ще бъде възстановено цялостно движението на кръстовището Орлов мост на бул. „Цариградско шосе“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

Извършен е цялостен ремонт на пътните платна в двете посоки на бул. „Цариградско шосе“ при Орлов мост с цялостното фрезоване, поставена е стоманена мрежа, с цел допълнително заздравяване на основното асфалтово покритие. Предстои полагането на пътна маркировка./news359

София/България

Ключови думи:

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео