Здраве
четвъртък, 20 септември 2018 г.
huma

Глината укрепва тялото и му придава по-голяма устойчивост

27.08.2017 12:03 0
   

Хумата е специален вид лековита пръст (най-ситната), която обикновено откриваме в съседство с извори. Характеризира се с непропускливост за водата, не пропуска микроорганизми, включително и бактерии, причинители на болести, като играе ролята на филтър. Хумата е стерилна и чиста.

Лечебните свойства на глината са били използвани от древни култури през годините, далеч назад във времето, заради нейните хранителни вещества и за подпомагане на организма, за премахване на токсините. Много животни също консумират глина (инстинктивно са привлечени от нея), за да отстранят отровите от органите и системите или по време на болести. Когато са ранени се търкалят в нея за облекчение от болката. Много от тревопасните животни ядат глина, след поглъщането на растения с танини (токсично вещество).

Глината е често срещана съставка в детоксикиращи и почистващи козметични и други продукти. Има алкализиращ ефект върху тялото и когато се приема правилно, може да помогне баланса на чревната бактерия. При вътрешна консумация нейната жизнена сила се освобождава във физическото тяло и се смесва с жизнената енергия на организма, създавайки по-силна и по-мощна енергия. Глината укрепва тялото и му придава по-голяма устойчивост, като по този начин подобрява естествената имунна система, спомага за възстановяването и за поддържане на оптимално здраве.

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео