България
сряда, 20 септември 2017 г.
download

Захариева: Много е важно, че получихме конкретна подкрепа от Франция

28.08.2017 12:55 0
   

“По директивата за командироването от България работят около 14 000 човека в Европа. Те основно са строителни работници. В България имаме командировани около 3500 служителя. Тази директива касае временната работа.  Идеята й е да имаме равни права с останалите. Много се радваме на тази визита. Много е важно, че получихме конкретна подкрепа от Франция за т. нар. “чакалня” за Еврозоната. Френският президент каза, че не иска да има повече разделение между Западна и Източна Европа и е изпълнила всички предписания. Еврозоната означава за бизнеса по-ниски лихви, стабилност и сигурност за инвестициите. Държавите, които са въвели еврото имат по-добра интеграция с пазара. Истината е, че в “чакалнята” можем да бъдем и 2-3 години. Шенген означава сигурност и свободно движение на хора, стоки и капитали. Това също е важно за нас”, заяви  външният ни министър Екатерина Захариева.

Според Захариева говорим само за пари и фондове, а сме забравили смисъла на Европа – стабилността. “Чухте много ясно, че България трябва да бъде в ядрото на Европа според Макрон”, завърши тя./news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео