България
четвъртък, 21 септември 2017 г.
2111218397

Карадайъ: Ставаме свидетели на клуб по самодейност и откровена подигравка

01.09.2017 13:02 0
   

“Ставаме свидетели на клуб по самодейност, откровена подигравка, оставете театрото на театъра! Връщането на нормалността в страната е абсолютно условие за успех. Сам по себе си този документ може да се нарече всякак, но не и програма за управление на страната”, посочи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

В него проблемите се изреждали по списък, но това това да ги изброиш, не означава, че са мерки за справянето с тях, стана ясно от анализа на Карадайъ. Мерките на кабинета от управленската програма са просто “списък с добри намерения”, обобщи лидерът на ДПС. Действа се хаотично, на принципа проба-грешка, а този хаос създава усещането за безвремие. С това се цели запазване на коалицията в името на властта, заключи той. По думите му третият кабинет на ГЕРБ е по-неуспешен от първите два.

Карадайъ добави, че медийните скандали като Белене и Цанков камък, които се вадят, са или по квази проблеми, или с отминала давност, а целта им е да затулят същинските скандали на деня като НДК и Калиакра, както и липсата на компетентност за решаването им. /news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео