Гласът на обществото
сряда, 20 септември 2017 г.
download (3)

Цветанов: Докато бях вицепремиер нямаше безобразия в страната

05.09.2017 10:54 0
   

“Имаше един Киро Шкафа, който заради това, че не беше в ареста, беше убит. Не искам да конкретизирам кои от “Наглите” са останали отвън, защото за тях просто не са били събрани достатъчно доказателства”,заяви зам.-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов относно отвличането на Адриан Златков и възможно ли е “Наглите” да са свързани със случая.

“Ако преди съдът беше проявил повече съпричастност, мисля че може би щяхме да стигнем и до други лица, които бяха част от тази група. Докато бях вицепремиер и министър на вътрешните работи не позволявахме каквито и да било лица от каквито и да било групи да правят безобразия в страната. След промените, които бяха направени 2013 година, когато беше закрита реално ГДБОП, системата беше разбита. В момента правителството полага максимални усилия”, сподели Цветанов.

“Когато беше отвлечен последният човек господин Гунински от групата на “Наглите”, действахме тайно. Знаехме тогава групата, контролирахме групата и направихме реализацията, когато беше възможно. Не мога да кажа дали сега с отвличането на Адриан е така, защото нямам достъп до такава информация. МВР реши да не споделя информация по случая”, каза Цветанов./news359

София/България

 

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео