България
петък, 20 октомври 2017 г.
download (1)

Павлова: Всеки ресорен министър има ангажимент да представи конкретните приоритети

20.09.2017 12:58 0
   

 

“Всеки ресорен министър има ангажимент да представи конкретните приоритети. Няколко заседания се предвиждат във формат отбрана и сигурност. Ще посетят и базата ни в Пловдив. Предстои широк спектър от срещи. Първата започва още през октомври – 26-270и, когато София ще е домакин на “Европейски съюз – Западни Балкани”, каза  министърът за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз (ЕС) Лиляна Павлова .

Министърът на Европредседателството заяви, че вече е имало и инспекция дали условията ни отговарят на минималните изисквания.

“Имахме и инспекция от органите на Съвета и Европейската комисия за това дали самите условия, които сме предоставили отговарят на минималните европейски, тъй като те са много стриктни. Павлова отбеляза, че трябва да представим странната си такава, каквато не я познават в чужбина. “Целта е първо да представим България такава, каквато не е позната. През 2018 г. е европейска година на културното наследство и ще бъде открита тук на 4 януари при откриването на българското председателство. Другият начин е чрез представяне на българските вина, храни и продукция”, заяви тя. /news359

София/България

Ключови думи:

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео