България
вторник, 17 юли 2018 г.
1397693370_119-20-01-Cacarov

Цацаров: Истината е, че просто трябва да се работи, а ние това го правихме

27.09.2017 15:44 0
   

“Това, от което всички изпитвахме боязън – разделянето на Висшия съдебен съвет на колегии е нещо, което оценявам като изключителен позитив, защото ни даде възможност сами и организирано да решаваме проблемите си”. Това заяви на последното заседание на първата Прокурорска колегия на ВСС главният прокурор Сотир Цацаров.

“На първо място, мисля, че свършихме немалко работа. Не сме ние тези, които трябва да даваме оценки на това, което сме направили. Оценки дават на първо място нашите колеги. Има неща, които останаха несвършени и проблеми, които останаха нерешени”, каза още той.

Цацаров заяви, че в колегията е имало спорове, но той се е старал да има колегиален дух. “Не защото съм главен прокурор, а като ваш колега, мога да кажа на всички вас едно голямо “благодаря”, обърна се той към членовете на колегията. И заяви, че огромното му желание е следващият ѝ състав “да възприеме този дух на конструктивизъм, който цареше на нашите заседания”.

“През цялото това време върху прокуратурата и Прокурорската колегия бяха изсипани много упреци и много кофи помия, говореше се и за излизане от съдебната система. Времето показа кой е прав. Истината е, че просто трябва да се работи, а ние това го правихме”, каза още Сотир Цацаров. /news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео