Гласът на обществото
петък, 20 октомври 2017 г.
images

Борисов: България е покрила всички показатели за еврозоната и Шенген

29.09.2017 14:09 0
   

“България е покрила всички показатели за еврозоната и Шенген. С премиера Рюте разгледахме всички стъпки, които сме предприели досега, какво е направено. Надявам се в следващите месеци стъпка по стъпка да имаме по-голям успех”, заяви премиерът Бойко Борисов, който е в Талин по повод организираната от Естонското председателство на Съвета на ЕС Среща на върха в областта на цифровите технологии.

„Ние сме най-надеждната граница на Шенген. Финансово-икономическите ни показатели са пример, нивата на контрабанда са най-ниски в Европа. Не сме станали идеални, но във всички случаи сме по-добре от много европейски държави”, посочи премиерът.

„Снощи с Меркел седяхме един до друг, имахме възможност доста да поговорим по време на вечерята. “Трябва да продължим да си вършим работата в България. Когато ръстът на икономиката е близо 4%, нулева инфлация, ниска безработица, стабилен лев с валутен борд, борбата с корупцията и контрабандата с 2 пъти е по-малка отколкото в Румъния. Моделите ни си личат”, подчерта той./news359

София/България

Ключови думи:

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео