Гласът на обществото
петък, 17 август 2018 г.
step0002

La Scuola language school: Езикът е пътят към мечтите!

16.10.2017 17:31 0
   

Някога питали ли сте се “какво щях да направя, ако говорех италиански (например)?” А колко пъти ви се е налагало да се откажете от мечтите си или някоя добра възможност, защото не се справяте чак толкова добре с (да речем) английски ? А колко от вас са позабравили език, на който преди са общували свободно?

И все пак, днес почти всеки говори чужд език, а доста висок е процентът на владеещите поне два чужди езика. Говориш чужди езици и по-лесно намираш работа, пътуваш без проблем, създаваш нови приятелства и бизнес контакти от всеки край на света, стига да ви свързва един общ език. Колкото по-глобален става светът, толкова по-крещяща става необходимостта от владеенето на чужд език на работно ниво.

Именно затова ние в La Scuola language school дълбоко сме убедени, че езикът е пътят към мечтите. Намираме се в центъра на София- ул. Гургулят 22, ет.3. Имаме млад , квалифициран, амбициозен екип с опит. При нас ще намериш индивидуални уроци и/или курсове по италиански, английски, арменски, испански, немски, руски, френски, турски, унгарски и др. Също така български за чужденци, преподаван през гореспоменатите езици. Освен това специално за чужденците можем да преподаваме италиански през английски и турски, немски през английски, испански през английски и др.

Извънкласната дейност пък дава възможност на всички курсисти (и не само) да се включат в тематичните вечери на La Scuola, където практикуваме различни езици в компанията на приятели и преподаватели. Тези събития са абсолютно безплатни и отворени за всички, които искат да бъдат наши гости.

Специализираните курсове  по чужд език пък разширяват знанията в определена област, като материалите за курсовете са грижливо подбрани от преподавателите.

А за тези, които обичат пътешествията предлагаме курс по италиански език и култура в Università per Stranieri “Dante Alighieri” в Reggio di Calabria, Italia с продължителност от 1-2 седмици или един-два месеца.

А на тези, които тук в София искат да се докоснат отново до италианската култура и да упражнят наученото до сега по италиански, ще препоръчаме специализирания ни курс “Conversando in Italiano: cultura e tradizioni”, воден от Edo Sutera и Гюлер Ахмедова.

Не отлагайте мечтите си и не отказвайте големите възможности! Инвестирайте в едно по-добро бъдеще за себе си, като се запишете на курс по чужд език, защото знанието е това, което никой не може да ви отнеме!

 

Контакти:

Гр.София ул Гургулят 22, ет.3

www.lascuola.org  office@lascuola.org

Тел: 0899 077 951


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео