България
неделя, 23 септември 2018 г.
03eebf1de71aefe2b30fd1693a94b894

Кутев: Вотът на недоверие срещу правителството е наложителен

30.10.2017 12:56 0
   

Заместник-председателят на парламентарната група на БСП Антон Кутев заяви, че според него няма нужда от нов устав на партията. Той отбеляза, че в 131-годишната си история в БСП е имало вътрешни напрежения и че те са нормални, но в момента се преувеличава силата на т.нар. вътрешнопартийна опозиция.

Той повтори позицията на БСП, че предложението за антикорупционен закон на ГЕРБ не може да функционира в този си вид, защото не може депутатите да назначават органа, който да ги разследва. Той отбеляза, че има очевидни проблеми в начина, по който работи системата, и даде за пример разследванията срещу Цветан Цветанов, като подчерта, че не дава мнение дали той е виновен, или не.

“Няма идеално решение. Нашето предложение е по-добре, но беше прието друго”, каза Кутев. Той заяви, че вотът на недоверие срещу правителството е наложителен. Той отбеляза, че БСП търси диалог с управляващите по важните въпроси на Европредседателството и че не се опитва да дава „контрапредложения“.

Според него такъв важен въпрос е Черноморският регион. “Ние искаме Европа да е вносител на стабилност в Черноморския регион. /Nws359

София/България

 

Ключови думи:

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео