Гласът на обществото
неделя, 19 август 2018 г.
618x346

Павлова: Обвиненията в корупция са „лесна дъвка за дъвчене“

30.10.2017 12:59 0
   

„Ясно е, че всеки отстоява своите политики и приоритети, но трябва да търсим пресечните точки, а не разделението. Няма нужда да се разделяме, а трябва да се обединим“, каза министър Лиляна Павлова .

„Когато на един партиен конгрес топ темата ти е общонационалният интерес и обясняваш какви велики предложения имаш и какво ще направиш в името на интереса на България, а написаното е едно към едно спрямо  приетото от правителството като рамка по време на председателството, изглежда смешно“, каза също Павлова, коментирайки конгрес на социалистите от изминалите почивни дни.

„Ако искат да кажат, че ще работим заедно, нека работим заедно. А те се представят като различни и велики“, добави тя.

Лиляна Павлова заяви, че обвиненията в корупция са „лесна дъвка за дъвчене“, но е трудна за доказване. Според нея управляващите правят всичко възможно да разследват сигналите за корупция, но недоказаните обвинения петнят репутацията на България. По въпроса с антикорупционното законодателство Павлова заяви, че професионалистите работят усилено законът да се прецизира и заяви, че според нея предложението на опозицията изглежда като връщане на Държавна сигурност.

“Виждаме провала на Румънския модел, затова трябва да се поучаваме от грешките. Да намерим компромисен вариант. Трябва да се предприемат мерки за корупцията, но въпросът е как ще се осъществява контролът, каза тя./news359

София/България

Ключови думи:

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео