Здраве
неделя, 17 декември 2017 г.
7571E386-D1E8-481B-1824-2A364365747C

Греяното вино намалява риска от диабет с до 13%.

22.11.2017 13:08 0
   

Според проучване от 2009-та година, проведено в Канада, греяното вино намалява риска от диабет с до 13%. Пиенето на греяно червено вино от грозде сорт Темпранийо има значителен ефект върху холестерола. Това доказва проучване, проведено в Мадрид, Испания. Здравите участници в изследването са смъкнали нивата на лошия холестерол с 9%. Тези с висок холестерол го намалили с 12%.

Консумацията на греяно вино възстановява нормалната функция на тъканите. Освен това се бори с болките, породени от артрита.

Американски доклад от 2000-та година доказва, че жените, пиещи от една до три чаши вино, имат по-голяма костна минерална плътност в тазобедрената област, отколкото въздържателите или пиещите повече./news359

Мадрид/Испания

Ключови думи:

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Yanko: Колега недей да живееш в миналото, както виждаме постепенно България излиза от калта, независимо, че ни дърпат обратно. Поздравявам управляващите ...

Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори





Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео