Бизнес
сряда, 19 септември 2018 г.
facebook

Фейсбук с възможност за заснемане и обмен на снимки в 4К резолюция

30.11.2017 12:49 0
   

Миналият четвъртък от Facebook повдигнаха булото над намеренията си да вкарат възможност за заснемане и обмен на снимки в 4К резолюция.

Свободния обмен на снимки в такава резолюция при мобилните устройства е възпрепятстван най-вече от по-големия файлов размер и скоростта, която ще трябва да се повиши, за да се запази характерния за мобилните приложения темп на изпращане.

“Вашите снимки ще се изпращат бързо, както и преди, дори и в тази нова, по-висока резолюция” - категорични са от компанията. В случая скоростта е важна, тъй като проучване на Akamai показва, че потребителите не използват приложения, на които им отнема повече от две секунди да стартират. Нещо повече – с всяка секунда закъснение рисковият процент за дадено приложение да бъде изоставено се покачва с 5,8%. Популярният Messenger също не е изключение.

Процеса ще е същият като със стандартна снимка – след като ъпгрейдне версията си, потребителят може да започне разговор, от където да включи камерата или да избере готова снимка и да я изпрати./news359

Ню Йорк/САЩ

 

Ключови думи:

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео