Свят
сряда, 19 септември 2018 г.
jirinovski

Жириновски: Вслучай на война балтийските държави ще попаднат в рискова зона

05.12.2017 11:49 0
   

Кандидатът за президент на Русия и лидер на Либералдемократическата партия Владимир Жириновски заяви, че в случай на война балтийските държави ще попаднат в рискова зона; но има изход: да се изтеглят войските на НАТО и да се получи неутрален статут. Според думите на Жириновски “тези държави, които приемат американските системи за противоракетна отбрана” в случай на голяма европейска война, могат да бъдат унищожени, защото никой няма да толерира от тези места да идва директна заплаха за Русия.
“Властите в балтийските страни, Полша, Украйна сами изискват в земите им да бъдат разположени повече войски на НАТО. А там, където има войска, е възможна и война. И в случай на война, разбира се, има бомбардировки и взаимно унищожение на противниковите групи “, подчерта Жириновски.

Според него те сами се поставят в рискова зона, като оставят на територията си голям брой войници на НАТО и особено бронирана техника.

“В края на краищата те не са отбранителни войски, а офанзивни, а задачата да атакуват Русия може да бъде  поставена за изпълнение пред тях. Освен това там вече се провеждат учения, отработват се методи за работа с руското население “, заяви политикът.

Жириновски достига до извода, че силите на НАТО разработват конкретни планове за завладяване на руските гранични територии. “И те искат да гледаме спокойно на всичко това”, възмущава се руският политик. /news359

Москва/Русия

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео