Шоу
понеделник, 16 юли 2018 г.
Експерти Грубостта в секса се харесва на жената

Експерти: Грубостта в секса се харесва на жената

23.12.2017 12:00 0
   

Всяка жена поне веднъж в живота си фантазира за секс, при който партньорът доминира. 

1. Като начало жената трябва да реши какво точно иска: използване на белезници, колан с жартиери, бандаж или само грубост на мъжа, който се проявява в шляпвания, резки движение и други. Съответно оттласкването от личните предпочитания ще спомогне по-лесно да се формулират предложенията към избраника.

2. Разговорът с възлюбения трябва да бъде откровен. Важно е той да разбере какво не достига на жената.

3. По-добре е предварително да се изберат няколко пози, които ще придадат на секса търсената грубоватост и страстност. Може и да се експериментира. Завързването на ръцете на един от партньорите автоматично прави секса по-як.

4. Мъжът трябва да разбере, че грубостта в секса се харесва на жената. В това яма нищо лошо. Целият процес се контролира и е напълно безопасен.

5. Грубият секс води до по-бърза възбуда. Тоест той може да бъде отлична прелюдия пред основния секс. Започвайки с леки ухапвания, страстта ще се засилва с всяка измината минута и съответно мъжът сам ще поиска да поеме инициативата./news359

Париж/Франция

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео