Свят
вторник, 17 юли 2018 г.
изтеглен файл

Нова сграда в Дубай обещава да се превърне в забележителност

29.12.2017 10:31 0
   

Нова сграда в Дубай обещава да се превърне в забележителност. Тя е наречена “Дубай Фрейм” и ще отвори официално врати на 1 януари. В Дубай вече се извисява нова архитектурна забележителност.

„Дубай Фрейм“ е висока 150 метра и струва почти 68 милиона долара. Състои се от две кули, свързани с 93-метров мост.

Хюсеин Насър Лотах, началник в Община Дубай:

Идеята бе да направим нещо като забележителност, но също така сградата ще предоставя различни услуги и възможности за забавления. Така че се надявам да се превърне в място за срещи. Сградата е вдъхновена от идеята да бъде показана старата и новата архитектура на Дубай, миналото и настоящето „в един кадър“. В нея се помещава и музей, който проследява развитието на града чрез 3D кадри и звукови ефекти и показва как ще изглежда метрополисът след 50 години. Архитект на сградата е Фернандо Донис, който печели конкурс да проектира новото чудо на Дубай сред 926 предложения.

Ключови думи:

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео