България
сряда, 26 септември 2018 г.
655-402-deputatyt-ot-bsp-anton-kutev

Кутев: Сигурен съм, че трябва да заложим на атомна енергетика

24.02.2018 17:17 0
   

“Не разбирам с какво спечелихме , когато махнахме държавата от БГА Балкан. Примерите са хиляди. Искаме държавата да се върне не само в енергетиката, а и на много места. Станахме крайно либерално общество. Видяхме как всичко беше разграбено. През приватизацията бяха окрадени много активи. Има ключови неща, в които държавата има безспорно място”, каза депутатът от БСП Антон Кутев.

Той изрази недоумение защо и ВИК сектора трябва да бъде приватизиран, защото и той извършва обществена дейност.

“Сигурен съм, че трябва да заложим на атомна енергетика, която не трябва да бъде частна. Трябва да заложим на това, РПТ-тата да станат отново държавни, защото те изпълняват обществена функция. Ако следващият министър направи това, той е добре дошъл”, каза още Кутев.

Говорейки за стабилността на управляващата коалиция, Кутев каза:

„Правителството не се сваля отвън, сваля се отвътре. За мен върви самосваляне на правителството. Сидеров ще е ключова фигура за това. Те вървят от един гаф към друг. Истината е, че процесът бе задвижен от тях самите. Става дума за борба за власт“.

Проблемът с Народния съд сме го решили още през 91-ва година с декларация. Ние умишлено бягаме от тази тема,  но те се опитват да ни върнат. Жаблянов плати за думите си, отсече депутатът от БСП./news359

София/България

Ключови думи:

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео