България
неделя, 23 септември 2018 г.
781-167805-1_wide

Павлова: Трябва да се радваме когато България получава добри оценки

11.03.2018 13:31 0
   

“Не е хубаво сама да се хваля, получаваме статистика. Спрямо тези месеци имаме нарастване на позитивни новини за работата, която се върши. Имаме ясно организирани приоритети, които включват и Западните Балкани, по която тема обединихме и Европейския парламент. Успеха на едно председателство е да се върви напред.По време на срещи с лидери и високопоставени хора, определени групи се възползват да бъдат чуди. Това е нормално. Целта оправдава средствата, е често ползван девиз от страна на опозицията, дори за протестите”, заяви Павлова по темата за протестите по време на срещите с лидерите на Европа”, каза министърът по европредседателството Лиляна Павлова.

“Ако сме искрени, за това, че европредседателството е надпартийна тема, то трябва да се радваме когато България получава добри оценки. А не да злобеем”, бе категорична  Павлова.

“За наш беше приоритет да върнем Западните Балкани като тема, и ги върнахме на дневен ред в Европа, което е успех за нашето председателство. Не сме ги залъгвали, че влизат в ЕС, но те самите трябва да свършат много работа, за да влязат. Ако не изградим добра свързаност между нашите държави, и Европа това значи, че икономически ще пострадаме. Там има млади хора, работна ръка, иновации и технологии. Най-вече говорим за мир и сигурност”, заяви министърът на европредседателството ни по темата за Западните Балкани, част от приоритетите на председателството ни.

“Отношенията с Турция са изключително важни. Имаме нулев натиск на външната ни граница с Турция. Съседката ни е партньор и като част от НАТО, в енергетиката, икономиката и сигурността”, заяви Павлова по темата за отношенията ни с Турция./news359

София/България

 

Ключови думи:

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео