Здраве
петък, 20 юли 2018 г.
3-4

Как ни се отразява смяната на времето

25.03.2018 12:15 0
   

От астрономическа гледна точка превъртането на стрелките няма значение, но за хората ще се необходими няколко дни за адаптирането им, каза директорът на Националната астрономическа обсерватория “Рожен” д-р Никола Петров:

“От гледна точка на физиката, на астрономията, на Вселената – това няма никакво значение. Това, разбира се, знаем, че е въведено за удобство на хората, имало е икономически ефект някога назад във времето. Сега вече, доколкото аз съм чувал, не е сигурно, че има икономически ефект. По-скоро може да има дори икономически негативи. Дали ще бъде лятно или зимно, за мен е по-добре да няма смяна на времето.”

Според доктор Евтимия Средкова, която е мамолог и онкохирург, смяната на времето вреди изключително много на организма.

“Повече физическа активност с повече прекарване навън и позитивно мислене.”

По думите на доктор Средкова, е необходима национална позиция, която да бъде заявена в Европейската комисия, за отмяна на смяната на времето:

“И ако не се стигне поне до отмяна на цялата евродиректива от 2011 г., поне да извоюваме това да имаме автономията ние, в рамките на нашата страна, да гласуваме на референдум, но това трябва да бъде променено.”/news359

София/България

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео