Гласът на обществото
сряда, 19 септември 2018 г.
31395682_212004652725150_7504026358306045952_n

Подарете едно пълноценно лято за Вашето дете- лятно училище 2018 година

29.04.2018 11:40 0
   

„Детски занимателен център“ стартира лятно училище за всички възрасти .При нас можете да осигурите едно пълноценно лято за Вашето дете, изпълнено с игри, занимания, обучения и посещаване на различни образователни мероприятия.

Програмата за лятно училище 2018 година в „Детски занимателен център“ ще включва разнообразни дейности, които ще обогатят знанията на децата, ще подобрят тяхната комуникативност и социални контакти, а също така ще бъдат от полза за цялостното им развитие като личности.

„Детски занимателен център“ предлага обучения по „Български език и литература“ и чужди езици за всички възрасти, които са изцяло съобразени с програмата на МОН. Заниманията ще могат да се осъществяват както в групи, така и индивидуално според желанията на родителите .

Центърът предлага както целодневни занимания и обучения, така и полудневни и почасови.
В програмата са заложени и часове по физическо възпитание и спорт, които ще се осъществяват в прекрасната градинка, разположена непосредствено пред занимателния център. Освен това ще се организират и посещения в различни спортни съоръжения, където децата ще могат да наблюдават и участват в занимания.

„Детски занимателен център“ работи и с кетъринг за максимално удобство на родителите по отношение на храненето на децата.

Сред останалите занимания, които можете да откриете при нас са образователни и логически игри, занимания с пластелин и глина, часове по ръчен труд и творчество, работнилници с различни тематики, плетене, разнообразни арт занимания- рисуване с бои, рисуване върху платно, рисуване с ръце, рисуване на лице/тяло, пясъчни картини, разказване, четене , игри със столици и държави, както и игри с характерните животни за дадени географски ширини, занимания с детски енциклопедии за животните и растенията, за Космоса, за Земята – произход, континенти, океани, древни култури. 
В програмата са включени и посещения на музеи, разходки в паркове и др. интересни места и атракциони.

Целодневни занимания- 09:00ч. – 18:00 ч. (понеделник-петък); 80 лв./седмица/ 270 лв.-месечна такса
Полудневни занимания- 09:00ч. – 14:00/ 14:00- 18:00ч. (понеделник-петък); 65 лв./седмица/- 210лв./месечна такса
Почасови занимания- по всяко време; 7 лв.час
Еднократно целодневно посещение- 20 лв.

Гр. София, ул. Христо Ковачев 28, партер;
Тел.: 0884623984; 0884181881;
Email: detskicenterr@gmail.com
Facebook: Детски занимателен център
Instagram: detskicenterr


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео