Шоу
неделя, 22 юли 2018 г.
960-540-seks

15% от жените не могат да изпитат оргазъм половинките си

19.06.2018 12:35 0
   

Много мъже са напълно убедени, че са несравними любовници. И жените сигурно сами подхранват тази им убеденост.

Той, например, срещнал момиче, на което страшно й харесало изживяването в леглото. Затова той решава, че в случая е истинска „звезда”. Но ако една жена е похвалила, това не означава, че същият секс може да се хареса на всяко едно момиче.

Жените са различни, със своите потребности, темперамент. Някои обичат класическата поза, други не могат без оралния секс. Има и жени, които не обичат да правят любов на светло и се отпускат само на тъмно.

Освен това, далеч не всички жени могат да кажат на партньора какво биха искали в секса, а какво не им допада. Някои се стесняват да общуват на тази тема. И така, как да се постигне идеалният секс? Никак не е излишно да се погледне статистиката, понякога тя помага да се проясни картината.

Стана известно, че най-малко 15% от жените не могат да изпитват оргазъм с мъжа, когото искрено обичат.

Много жени изобщо не знаят какво е това оргазъм. В секса много важна роля играе физическото отпускане на двамата партньори. И проблемът, че именно на жените им е трудно да се отпуснат. Но ако ти не се отпуснеш, трудно ще достигнеш до оргазъм.

Кое е най-важното в секса? Това е пълното разкрепостяване и откровеност. Не се страхувай да бъдеш твърде разкрепостена в очите на мъжа. Напротив, правете каквото си искате. Това е естествен процес и той трябва да върви напълно естествено. Не мисли и за това как изглеждаш. Просто се вслушай в своите усещания и ще получите блаженството. Все пак хората заради това правят любов.

Добрият секс може да бъде отнесен към изкуството. Затова ако нещо не те харесва, ако имаш неприятни усещания или не си удовлетворена от определени пози – не мълчи. За наистина хубавия секс трябва самоотдаване. Но на партньора не говори за недостатъците му. Той може да изпитва ужасни комплекси. Много по-разумно е да действаш по-внимателно.

Пробвай по-меко да му намекнеш какво ви е необходимо. Ако двойката е нормална, партньорите непременно ще мислят за чувствата си един към друг. Много е важно да се стремиш към максимума в сексуалните отношения. Не трябва от нищо да се страхуваш, потискаш, срамуваш.

Ключови думи:

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео