Бизнес
неделя, 22 юли 2018 г.
22c8000560454bdaef03

Samsung с технология за ултразвукови изследвания от ново поколение

19.06.2018 12:21 0
   

Медицинското подразделение на Samsung създаде технология за ултразвукови изследвания от ново поколение, която ще позволи, в частност, на лекарите да правят по-точна диагностика на плода в утробата на майките.

Новата технология се нарича Crystal Live и може да пресъздава триизмерно изображение на плода и на вътрешните органи. Samsung Medison твърди, че с благодарение на системата, бременните майки ще могат да виждат значително по-подробни изображение на своите деца, а лекарите ще повишат точността на диагнозите си при изследване на заболявания.

Samsung показа и нов медицински апарат WS80A, в който ще се използва технологията Crystal Live. Очаква се устройството за ултразвуково изследване да излезе първо на пазарите в Южна Корея, Европа и САЩ, а по-късно и в други региони.

„С помощта на Crystal Live ще повишим точността и ефективността на ултразвуковата диагностика. Ще се постараем възможно най-скоро да доставим новия апарат на болниците, които се нуждаят от диагностика на най-високо ниво”, се казва в официалното изявление на корейската компания във връзка с иновативната разработка./News359

Сеул/Южна Корея

Ключови думи:

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео